Håndball

Håndball

Årets G 12 lag

Les mer …

GRENDATURNERING 2013

Les mer …

 


GRENDATURNERING: I år slik som hvert år siden 1995 ønsker IL Fram handballavdeling velkommen til årets grendaturnering i volleyball i Skatvalshallen. Vi satser også i år på å fylle hallen med 36 lag, og en masse tilskuere hele helga! Påmeldingsfristen er Søndag 6 Januar 2013! Men det er førstemann til mølla som gjelder,! Så vi oppfordrer alle som allerede er klare til å melde seg på så fort som mulig!

 

Vi vil også i år kjøre en linje der  tilhørighet til lagene og bruk av navn blir fulgt med!! Husk at dette er en grendaturnering, og at samling av personer fra alle deler av bygda eller utenbygdes, uten at det er noen tilhørighet innen familie, slekt, eller bedrifter/foreninger i bygda ( f eks Aglo vgs og Skatval skole, Prix el 4H) vil utvanne og ødelegge det spesielle med grendaturneringen der man skal kunne kjenne igjen og bli kjent med lagene som deltar via navn som  sier hvem man er eller hvor en er fra!  Ingen får stille under navnet Skatval Trim eller IL Fram! Så vi oppfordrer alle til å finne navn som gir forståelse for hvem man er eller hvor en er fra! Og husk att gamle Skatval kommune inkluderer Langstein, Vassbygda og Norlandsfeltet!

Selv om noen har meldt sin interesse på FB gruppen for grendaturneringa så ønsker vi all påmelding på Mail slik at vi har bedre oversikt, Påmelding skjer til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Les mer …

Sponsorer

 

 

 

 

 

Facebook side

Innlogging